Eluttag australien

Australien är det enda landet i världen som är både ett land och en kontinent. Länkar: Korsreferenslista över världens olika uttag . Ursprungligen användes inte jordade uttag och kontakter.

Region, Typ av uttag, Spänning, Frekvens, Kommentar. Ska du ut och resa och vet inte vilket eluttag ditt resmål har? Sveriges största forum för Australien forum för thailand - Australienguiden forum för australien Australienforum . Knöla aldrig in en kontakt i ett eluttag som den nästan passar i; Titta vad din produkt klarar för spänning, för även om den passar fysiskt kanske den inte fungerar . Jag får ofta frågor om hur Australien-resenärer bör förbereda sig. Turistinformation om Australien, kort fakta såsom valuta, språk,tidsskillnad mm.


El: Australien har ett eluttag med tre hål precis som Nya Zeeland.

Jordad reseadapter som gör att du kan ansluta prylar med europeisk kontakt till eluttag i Australien och Kina. Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga . Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. Ser lite ut som de brittiska, men det är ej samma.


På vissa platser så finns det endast ojordade eluttag där denna adapter ej. Förekommer främst i: Australien, Nya Zeelan .

Försedd med olika kontakter, passar bland annat i Englan Afrika, Australien, Hong Kong, Indien, Nya Zeeland och flera andra länder. Nu är det så att jag kommer att åka till Australien i 4-månader med star. Jag ska åka till Nya Zeelan Australien, Thailan Malaysia och Vietnam. Här kan du kolla vilken typ av eluttag olika länder har:.


Jag har köpt en dator här i Australien och givetvis är adapter-kontakten för australiensiska uttag (i länk, gå till Type I). Men vad 1 det var ju ingen som hade berättat att eluttagen var av en annan modell i Australien. Eller, det kanske någon hade gjort, men jag . Kompakt design, maximal säkerhet; Lämplig för apparater . Apple-strömadaptern för vägguttag som är utformad för användning på europeiska fastlandet samt i Australien, Nya Zeelan .

Kommentarer

Populära inlägg