Extraljusrelä 3 ljus

Extraljusanpassad ledningssats som levereras komplett med kablar, kabelskor, säkring, relä samt utförlig monteringsanvisning. Med hjälp av en liten smidig enhet som ansluts till bilens batteri kopplas enkelt st extraljus in. Allt du sen behöver göra är att klicka på den medföljande . Med relä, kablar, kabelskor, strömbrytare samt kopplingsschema. XBB Lightswitch med matningskablage och kablage för extraljus (+3500).


NBB 2Xenon 60W Inbyggd ballast 3-pack. Koppla in extraljus, montera extraljus, kopplingsschema extraljus. Snabba leveranser och fri frakt på alla ordrar. Jiimpa skrev: är matarkabeln för plus.


Den märkström som står på vanliga extraljusrelän är den maximala belastningsströmmen, inte den kontinuerliga belastningsströmmen.

Några frågor till er som har koll på el och extraljus. Skall montera extraljus på min bil, st Hella Rallye 30Compact. Vid extraljus åtgår det reläkitt Välj för tre ljus och du har lite rabatt istället för att välja relä.


O Har stycken sim extraljus med stycken 40a relän , och i lamporna sitter det. Räcker det med ett 40A relä att driva extraljus med 100w lampor? Xenon kit 75w Med D2Y lampa för konvertering av NBB.


XBB Lightswitch möjliggör inkoppling av upp till tre stycken extraljus.

Denna canbusmodul lyssnar efter helljussignal i bilens canbus-system och. Lämpligtvis kopplas signalkabel från extraljusrelä till denna). Varningstriangel kr kr; ögonlock Ögonlock . Bild 1-XBB Pris: 1195:- Bild Led 185w . Extra kraftigt extraljusrelä 12Volt, 80Ampere. Jag brukar alltid sätta extraljusrelät i motorutrymmet och ta en. Brevid resterande relän, alt i ledig sockel.


Behöver dra om lite kablar och relän till trucken det sitter stora. Det är ett intressant fenomen på bilen, vid halvljus automatiken på lyser .

Kommentarer

Populära inlägg