Bästa solpudret 2016

Vare sig solen tittar fram eller inte så kan du hjälpa din vinterglåmiga hud en bit på vägen genom att införskaffa ett grymt solpuder! Många frågor kom om vilket är bäst, vilket jag använder och framförallt HUR applicerar men ett bronzepuder på bästa sätt. Varför ska man då ha ett solpuder om det ska vara så himla ljust kanske en del då undrar.

BUS så kan du spana in mitt BUS bäst-i-test inlägg. House of Dagmar: Inspirationen till hösten 20är hämtad från filmen. Att välja solpuder för en fortfarande vintertraumatiserad hud kan vara . Ett bra solpuder med mycket pigmentering.


Bästa bronzern som finns, har testat många men skulle inte kunna sminka mig utan denna . Bronzer, indianpuder eller solpuder – Kärt barn har många namn. Test på bronzers - topp bästa bronzers 20.

Fun Genesis WordPress Theme by, Pretty Darn Cute Design. Fuska fram fin färg med hjälp av ett härligt solpuder. På samma sätt som det gäller att välja en foundation för just din hy finns det ett solpuder som kommer att framhäva din hy på bästa sätt. Fixa fram en lika ofarlig som solkysst look med solpuder.


Vi har testat marknadens bästa bronzers – och hittat sju toppalternativ!

Kommentarer

Populära inlägg