Dimma led transformator

Om man ska koppla i LED måste man veta att det finns olika varianter och. Ev styrningar, dimmer, controller etc kopplas med stor fördel in på sekundärsida. Att dimma belysningen före transformatorn är givetvis en annan sak.

Skulle man tex kunna använda tex en sån här v LED-insatserna på clas . LED dimbart drivdon för COB downlights 9W - 190mA. Dimbar led transformator avsedd för 190mA downlights på 9W. Hide-a-lite Dimmertrafo med touchfunktion. Jolly HV Jolly HV är en universal LED converter med inbyggd PWM dimmer som . Inspänning: 2VAC; Max utspänning: VDC; Utströ3mA.


Detta är en dimbar transformator som gör att du kan dimma 12VDC lampor på primärsidan (Dimmer- transformator-ljuskälla).

Transformatorer, drivdon och dimmers för LED-lampor. Vi har tyvärr inte något bra tips på LED-transformator som är dimbar på. Kollar själv på lämpliga trafon för led-spottar som kan dimmas med . Denna dimmertyp är enklare i sin konstruktion och klarar glödlampor, halogenlampor, vissa LED-lampor samt vissa 12V-transformatorer. För att garantera en bra drift och lång livslängd på LED-produkterna är det viktigt att alltid.


Elektroniska likspänningstransformatorer 10V, 12V och 24V DC.

Kommentarer

Populära inlägg