Ekolod till mobilen

Här är ett pryltips för den verkligt pryltokiga sportfiskaren! Deeper Fishfinder är det första trådlösa ekolodet i världen. Deeper är ett nytt koncept inom ekolod och fishfinders.

Nu var det bara att sammankoppla enheten med mobilen, starta appen och kasta ut. Varför köpa ett ekolod med en dyr display när du redan har en display i fickan? Nya Raymarine wifsh presenterar en fotolik bild av havsbotten, . Fishfinder är ett ekolod för din smartphone och tar redo på var fiskarna befinner sig, hur djupt det är, hur.


Kör musik och samtal från mobilen på din bilstereo. Appen fungerar både på Ipad och Iphone, och du behöver bara köpa den en. Det finns även en funktion för att koppla ett trådlöst ekolod till .

Hjertmans säljer en plotter med ekolod för ungefär samma pris. Flera modeller både för fast och mobil användning. Apps och spel › ApplikationerCachadLiknandeapr.


Med Prisjakt Expert kan du söka efter sådant vi inte indexerat, som exempelvis projektorlampor och batterier. Med sig hade han ett portabelt trådlöst ekolo ett sk.

Kommentarer

Populära inlägg