Färgskiftande lampa

En 9-Watts färgskiftande LED-lampa som ger en sammanlagd belysning på 4lumen och har två miljoner olika färgnyanser som är inställbara med fjärrkontroll . SMURFARNA färgskiftande lampa Den här färgskiftande lampan från Smurfarna lyser i mörkret och ändrar sakta färg.

Denna färgskiftande lampa skapar en trevlig stämning i alla rum. Drivs av st LR44-batterier (medföljer). Mysig batteridriven lampa formad som en gnagare. När den är tänd skiftar den mellan regnbågens alla färger. Beställ Pac-Man Färgskiftande Lampa redan idag till det grymt bra priset 379:-.


Lampan aktiveras när den rör vid vatten, skiftar i olika färger. Spalamporna levereras i ett två-pack och fästs med sugpropp.

Mysig flamingoformad lampa som skiftar färg. Batteridriven LED lampa som är enkel att flytta runt eller placera på ställen där det hade vart svårt med sladd. Information om Pac-Man Färgskiftande Lampa.


Philips hue Iris Lampa (transparent) - Färgskiftande lampan Philips hue Iris är till för att anpassa ljuset exakt som du vill hemma. Mathmos tillverkar ett stort utbud av specialdesignade färgskiftande LED-lampor och stämningsbelysning av högkvalitativt material och med varaktiga LED:s. Blimp ger en ständigt varierad färgskiftning över hela färgspektrumet.


Färgskiftningen styrs driftsäkert av ett.

Här är en cool LED RGB Glödlampa som kommer med en fjärrkontroll. Funktioner flash, strobe, fade etc för ultimata party ljus control. W RGB LED-lampa bubbla ac85-265v Efärg magiska färgskiftande LED RGB lampa ljus + ir trådlös fjärrkontroll 264832016.


Denna är en helt ny dioder lampa från IKEA butik.

Kommentarer

Populära inlägg