Ikea belysning

Belysning gör ditt hem till ett ställe där du kan göra det du tycker om. Här hittar du lampor som passar oavsett om ska laga mat eller mysa i . Vi har massor av snygga spotar, takplafonder och små eller stora taklampor, så du hittar garanterat en belysning som passar ditt rum, din stil och dina .

Belysning gör ditt hem till ett ställe där du kan göra det du tycker om – läsa en bok, laga till en middag eller mysa i soffan. Integrerad köksbelysning gör att ditt kök blir stämningsfullt och funktionellt, en lysande lösning för arbete eller avkoppling. LED är det största som hänt inom belysning sedan det elektriska ljuset.


En LED lampa håller i mer än år, kan byggas in i lampor för nya utföranden och . Med smart belysning kan du enkelt styra ditt ljus och dina lampor i hemmet. Alla LED lampor, LED ljuspaneler och LED ljusdörrar har trådlös . Med bordslampor kan du finjustera stämningen i rummet på fler än ett sätt.

De ger dig extra ljus när du behöver det och bidrar samtidigt med personlighet. Här hittar du snygga golvlampor till låga priser. Välj bland handgjorda skärmar till lampor med ställbara armar i massa stilar. Tandborstning, rakning, ögonbrynsplockning, ansiktstvätt – det är många vardagsbestyr som blir enklare med bra badrumsbelysning. Hos oss hittar du innovativ integrerad belysning till låga priser för garderober och byråar.


Gör det enklare att hitta kläder och skor!

Integrerad belysning är perfekt att använda i trånga utrymmen som till exempel garderober. Det är bara att öppna dörren, så tänds lamporna. Enkelt att dimma ljuset i dina taklampor med IKEA smart belysning! Dimma din taklampa enkelt med smart belysning!


Tack vare smart belysning kan du dimma ljusstyrkan, och samtidigt variera färgtemperatur i tre steg, och på så vis få ett . Vår integrerade belysning är designad för att fungera med möbler som bokhyllor, köksskåp och garderober. Den hjälper dig att lysa upp de saker som du gärna . En LED lampa håller i mer än år, kan byggas in i lampor för nya . IKEA Smart belysning är vårt nästa steg i satsningen på det smarta hemmet. Det första steget var trådlös laddning för mobiltelefoner. Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. Lagom till att det blir mörkare ute lanserar Ikea en ljus nyhet.


Serien Smart belysning består av LED-lampor, ljuspaneler och ljusdörrar.

Kommentarer

Populära inlägg