Kirsch uskena

U-skena är en populär och diskret skena som passar utmärkt till lättare gardiner. Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak, utan hållare eller . Kirsch U-skena är en liten allroundskena för lätta gardinupphängningar som kan monteras både i tak och på vägg.

Skenan är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan . I vårt sortiment finner du flertalet olika gardinskenor från Kirsch som är en av de största varumärkena. Använd skarvdel om du önskar få en längre U-skena. I Kirsch sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva till din gardinuppsättning i form av gardinstänger, gardinskenor och gardintillbehör. Artnr, Beskrivning, Utförande, Läng Enh, Förp.


På BAUHAUS hittar du varumärket Kirsch - De erbjuder bl.

En liten skena avsedd för lätta uppsättningar. Finns även hålslagen för montage direkt i tak, för upp till medeltunga . Kirsch gardinskenor U-skena från Luxaflex Scandinavia AB. Raka och vinklade gardinskenor med tillbehör, för lätta gardinuppsättningar.


Kirsch U-Skena och tillbehör hittar du här. Lagervaror skickas inom timmar, Fraktfritt över 5kr, Returrätt dagar. Svanefors 4-fingerkrok för skena 10-packSvanefors 4-fingerkr.

Vit 1cm aluminium skena för lätta gardiner. Kirsch stänger är indelade efter koncept, där varje koncept omfattar en stil eller. Trackbacks are close but you can post a comment. Prisvärd och nätt gardinskena som smälter in i inredningen. I paketet ingår skena, stopp, fästen och glid för en komplett upphängning.


Elit skenan eller en U-skena kanske kan va nått? Såg dock att en av Kirsch modeller liknar IKEAS väldigt mycket. Hos oss hittar du snygga gardinstänger, vajrar och gardinskenor till låga priser.


Välj bland gardinringar, stänger, ändknoppar, skenor m. Rullgardin Kirsch Mörkläggnings Svart X 1cm.

Kommentarer

Populära inlägg