Retro lampor

Erbjuder dagars leverans och alltid 1 nöjd kund garanti. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Got2get är träffpunkten för retro lampor och vintage belysning.

Sök bland klassiska och vackra taklampor, bordslampor och golvlampor. Köp och sälj Lampor Belysning i auktion och till fast pris på Tradera. Vintage bordslampa lampa lampfot mässing m glasdekoration + original skärm . Här har vi samlat produkter för dig som är intresserad av retrodesign.


Bumling-lampan, som formgavs redan på 60-talet men säljs än . Vi på Lampan har över 50armaturer från över varumärken i sortimentet vilken gör oss störst i Norden. Vi har en stor blandning av lampskärmar, barnlampor, stora taklampor lampor.

Lampverket säljer retro lampskärmar, unika . Stort utbud av lampor, taklampor, vägglampor, bordslampor och annan. Hos Trademax hittar du ett varierat utbud av lampor till ett låg pris. Taklampor, golvlampor eller bordslampor i flera olika stilar. Teak-sockel och skärmen är lindad med textilremsor. Kontaktuppgifter till Retrolampor I Sverige AB Allerum, telefonnummer, adress, se information om företaget.


Köp sälj begagnade och nya saker i ditt område. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom . TakLampa retro till salu 9kr Bordslampa glas teak o bordslampa teak Taklampa skärmar i tyg 3kr fönsterlampor i koppar Franslampa . Störst sortiment med alla varumärken till låga priser. Alla beställningar skickas snabbt från vårt egna lager. Retro lampor LED beställer du enkelt från oss på LamporNu.


Tusentals artiklar i lager, hög kvalitet, och god service! Men trenden är tydlig, det ska hänga en lampa med flertalet glaskupor i taket just nu.

Kommentarer

Populära inlägg