Led glödlampor e27

Här kan du hitta olika LED-lampor med E27-sockel (mm). Dessa ljuskällor är alltså baserad på energieffektiva lysdioder, som kan komma att spara dig . Just nu kan vi erbjuda vår nya Glow serie med ELED-lampor som ser ut som vanliga glödlampor.

Gemensamt för alla våra LED-lampor är att de slösar på ljus men är riktigt snåla. Välj LED så får du funktionalitet, hållbarhet och en belysning som är sanslöst . Ledsavers LED-lampa med rörelsesensor E6lm. Inbyggd rörelsesensor; Mikrovågsdetektor.


ELED-lampor till marknadens lägsta priser! Kolla in vårt stora utbud av LED-lampor och ljuskällor. LEDARE LED ljuskälla E4lumen, dimbar, globformad opalvit Ljusflöde: 4lumen Effekt.

Ersätt kvicksilverlampan, natriumlampan eller den gamla glödlampan med en LED-lampa så sparar du energi och får en . ELED Lampor - 230V hittar du hos Elbutik. Vi har ett stort utbud av elprodukter till ett bra pris Största urvalet av ELED Lampor - 230V, strömbrytare och . Jämför priser och läs recensioner på Ljuskällor. Vi hjälper dig att hitta rätt ledlampor eLjuskällor och göra ett billigt tryggt köp - Vårt .

Kommentarer

Populära inlägg