Vattenkokare ica

Koka vatten snabbt och enkelt med en vattenkokare. Hos ICA Hemma hittar du flera modeller av vattenkokare. Vattenkokare Retro rostfri ICA Cook Eat.

En sladdlös vattenkokare i rostfritt stål med automatisk avstängning. Manual till Vattenkokare ICA Cook Eat. Spara energi genom att värma upp vatten med vattenkokare istället för på spisen. Komplettera med kaffebryggare och brödrost i samma snygga serie!


Jämför priser på ICA Cook Eat Vattenkokare 1L. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper din nya ICA Vattenkokare Retro 1L.

Så här låter Ica meddela: De vattenkokare som nu finns att köpa på Ica har en sladd där kemikalierna är godkända. Så fann jag den, en vattenkokare i glas som uppfyllde en hel del av kraven. I urvalet finns vattenkokare av varierande material – plast, stål och glas.


Här informerar vi fortlöpande om återkallelser, som vi av olika skäl ibland väljer att göra. Här informerar vi också när produkten åter får börja säljas.

Kommentarer

Populära inlägg