Vaxljus öron

Detta skapar en angenäm känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som ”befriande” i området runt öron, panna och bihålor. Denna ihåliga ljus förs in genom ett hål i en platta speciellt utformad för att samla in vax, och sätts in i yttre hörselgången.

Det är ca cm långa, smala ljus avsedda att bota sjukdomar. Man ska lägga sig på sidan och sedan förfara på följande sätt: ”Tänd ett öronljus i änden utan text . En folkmedicinsk behandling med långa anor. Följande klipp kan vara opassande att se för folk som har lätt att spy vid åsynen av saker kroppen producerar. Behandlingen har många goda effekter som kan användas både .

Så kallade öronljus har blivit allt mer populära på senare tid. KÖP Öronljus till Sveriges Överlägset billigaste pris, Endast kronor + blixtsnabb frakt. Den över tusen år gamla öronljusbehandlingen kan både lindra klåda, tinnitus, migrän - och ta bort . Man bör inte peta i öronen, varken med ett finger, en handduk eller med.


Vanliga glödlampor förbjöds för att dom vet att dåligt ljus, kallt ljus, . Det är många bluffmarkare som tjänar stora pengar på ett sälja ljus att sätta i öronen. En del säger att det är bra för att bli av med vax. När de tänds skapas ett undertryck vilket gör att vaxrester löses upp.


En metod för flera användningsområden: Lindrar och verkar avslappnande; Rengöring av hörselgångarna; Vaxproppar; Klåda, irritationer . Jag ligger på en bekväm behandlingssäng mitt i en mässhall. Nyfikna mässbesökare flockas omkring mig .

Kommentarer

Populära inlägg