Montera led ramp xc70

Nu ska ledrampen på plats, har valt att ha den på ovansidan av. Bilder på montera led ramp xc70Rapportera bilderTack för dina kommentarer. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden.

Vår mest sålda DSM LED-Ramp OSRAM Premium 55cm med ett modellanpassat monteringsfäste för en enkel montering till din Volvo XC2008-2016. Du kan inte montera något framför radarn i grillen, då lägger farthållare. Dock så ska man inte köpa LED ramper från nån billig Kinabutik utan . Extraljusramp som ger ett riktigt bra ljus!


Horizon, en LED ramp med Prime Drive tekniken. Montera en slimmad LED ramp i grillen eller spoilern med näst intill okrossbar . Bilden visar en principinkoppling av extraljusen.

För komplett instruktion se separat anvisning. Hur man monterar Extraljushållare , för montering bakom nummerskylten. Har en 51cm bred LED-ramp hemma som jag vill montera.


Orginaltanken var att montera den i nedersta grillen, dels för att det ska se snyggt ut . Hej, Köpte 2st ledramper jag ska montera på bilen i veckan. Ena hade jag tänkt att sätta i samma skruvhål som regplåten sitter och ha rampen . Nya generationens extraljusramp med diskret placering – det ljusstarkaste .

Vår mest sålda DSM LED-Ramp med modellanpassat monteringsfäste till Volvo XC70. DSM LED-Ramp PREMIUM är en stryktålig LED-Ramp med den senaste . En ledramp som är monterad under skylten i fram på bilen ger ett riktigt bra. Volvo bilar som Volvo XC6 XC7 XC9 S4 S6 V6 S8 V5 V70. Fästen till ljusramper (sorterade i bilmärkesordning). Genom att använda brytmuttrar vid montering av ljusramper försvåras stölder . We sell Xenon Bulbs LED Lamps Leds driving lights Work lights, and custom-fit.


Finns det inget värmeavledande material att montera den på så kan man också hänga det i luften, sålänge inga kablar hänger emot motståndet. Små extraljus monteras ofta i ramper under bilens registreringsskylt eller infällda i. Xenonljus kostar från cirka 5kronor och uppåt medan LED-strålkastare .

Kommentarer

Populära inlägg