Senab ab

Senab förvärvar ICE Interiör i Umeå och därmed stärker vi vår position i norra Sverige och inom affärsområdet Senab Nord.

I dag finns Senab på tio orter i Sverige, nio orter i Norge samt i Shanghai med totalt 2medarbetare. Senab ingår i koncernen Edsbyn Senab AB med en total . Edsbyn Senab AB förvärvar Pitney Bowes Interiör i Norge från och med den september. Senab AB Box 71103Stockholm Tel: 08-58635000. Läs om hur det är att jobba på Edsbyn Senab AB.


Se vilka du känner, dra nytta av ditt nätverk och få jobb på Edsbyn Senab AB. Företaget har minst ett av följande: Ansökan hos KFM, Anmärkning. Brightby söker en redovisningsekonom till Senab, med placering i centrala Stockh. Frapett ÅF Återförsäljare Sverige Senab AB. Senab AB i Tibro, adress, telefonnummer, mobil, vägbeskrivning.


Om företaget SENAB AB, LAGER i Sundbyberg. SENAB Interior Design Partner AB är ett möbel- och inredningsföretag med kontor och utställningar i Stockholm, Göteborg, Tibro och Malmö. Senab AB är verksam inom Inredningsservice, Entreprenör i Sundbyberg, Östersund.

Kommentarer

Populära inlägg