Vintage möbler göteborg

Det är roligt och enkelt att fynda vintage och second hand i Göteborg. Lokalen Gbg är en verksamhet med second hand möbler och inredning till försäljning eller uthyrning för både privatpersoner och företag. Second Hand Möbler Göteborg har jag så pedagogiskt nog valt att kalla detta inlägg. Möbler finns såklart på massvis med second handbutiker . Välkommen till Holmens Markna en mysig secondhand affär i Göteborg på 8kvm med allt ifrån vackra antikviteter till roliga möbler prylar i retrostil.


Fabriken är en liten butik som ligger i stadsdelen Majorna i Göteborg där du hittar möbler, belysning, keramik, glas, konst mm. Här hittar du alla secondhand-butiker i Göteborg. Hos Underbara Ting i Göteborg hittar du porslin, keramik, glas, lampor, möbler, antikt, inredning och lite till. Smyrna secondhand i Göteborg på Ringögatan 3. Superfin antikaffär med både möbler, porslin, gamla fönster och annat diverse.


Göteborgs Stadsmission har sju second hand-butiker i Göteborg och en i Alingsås. Ebbes Hörna-butiker hittar du allt från vintage, mode och kuriosa till möbler . I stallarna finns totalt 1spiltor med försäljning av antikviteter, möbler, konst, kuriosa, glas och porslin, samlarföremål, böcker, husgerå tekniska apparater, .

Kommentarer

Populära inlägg