Globen lighting hole

Taklampa Hole kommer från det svenska varumärket Globen Lighting och är designad av Tess Palm. En liten pendel med med snedskuren öppning i den klara .

Globen Lighting tillverkar annorlunda belysning och lampor. Ett belysningssortiment med utgångspunkt från design, funktion och trivsel - Globen Lighting . Här hittar du lampor och belysning som passar alla hemmets rum från svenska Globen Lighting. Globen Lighting är ett välkänt belysningsföretag och ett av branschens större aktörer med hela Europa som sin försäljningsarena.


Om du letar efter en lampa från Globen Lighting som vi inte har i vårt sortiment, kontakta oss på mail eller telefon, så beställer vi hem den till.

Globen Lighting arbetar med att kombinera design, funktion känsla inom. Missa inte vår Instagram-tävling där vi lottar ut ex av vår populära Hole i valfri . Globen Lighting är ett familjeföretag som grundades 19och har slagit sig ner i Svenljunga, strax söder om Borås. Hole är designad med en snedskuren öppning i den klara glasgloben och den platta botten gör att den även fungerar som bordslampa.


Den platta botten gör den perfekt även som bordslampa. Lampa Hole, H: Ø: cm, - Hos Hemtex hittar du allt inom hemtextil och mjuk heminredning. Rökfärgad glasglob med snedskuren öppning. Mini Hole taklampa från Globen Lighting är designad av formgivaren Tess Palm.


Lampan är tillverkad i glas med detaljer i metall och är designad med . Forstørr tekst Hold nede CTRL og klikk + for å forstørre eller - for å forminske tekststørrelsen. Du er her: Forside; Hole, Globen Lighting .

Kommentarer

Populära inlägg