Hdmi förlängare

HDMI High Speed-förlängningskabel som är kompatibel med HDMI 2. Lämplig för upplösningar upp till Ultra HD 4k vid Hz. Extra kort HDMI High Speed-förlängningskabel med nätverksstöd.

Har en 15meters hdmi-kabel mellan dator och tv. Du tappar ingenting med HDMI-förlängaren, förutsatt att de stödjer den HDMI-standard du . DELTACO HDMI Förlängare, active, 1080p, 3 35m - Svart. Aktiv signalförstärkare för att kunna förlänga HDMI-signalen.


Det är irriterande att stå med en HDMI kabel som är för kort. Hitta en HDMI förlängningskabel hos CableWorld nu. Jämför priser på IR-förlängare, Trådlös HDMI med Full HD.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. HDMI förlängare för ljud och bild med IR överföring. Signalen överfös med en vanlig nätverkskabel Celler C6.


HDMI källor som DVD och HDTV kan flyttas från . Förläng HDMI-signal upp till 1meter via Ethernet. Ethernet HDMI-förlängaren är utformad för att överföra full HD digital video över en Cat Cat5e eller . Den trådlösa HDMI-förlängaren från Opticis har även inbyggd funktion för splitter och kan distribuera signalen till fyra mottagare inklusive USB och 7.

Jämför HDMI-Förlängare 50m med andra toppsäljare i kategorin. Deltaco Ethernet HDMI Extender 120M 1080P CATSvart . Catline IP-10är en hdmi-förlängare som omvandlar och överför en hdmi-signal via Ethernet-kabel upp till 1meter. Ethernet HDMI-förlängaren är utformad för att överföra full HD digital video över en Cat Cat5e eller Catkabel.


Shop for HDMI förlängare products at Black Box. HDMI powerline förlängare 300m upp till 4st mottagare. Förläng HDMI-video över CAT5- eller CAT6-kablage upp till 7m bort, med en liten USB-driven sändare för diskret installation.


Kjøpte denne for å forlenge HDMI signalet fra pcen på soverommet til TVen i stuen.

Kommentarer

Populära inlägg