Lampa direkt i lamputtag

Jag letar efter små nätta armaturer (gärna led) som man kan plugga direkt i lamputtaget, tak eller vägg. Jag har lamputtag ovanför fönster att hänga julstjärnor i till julen och vill gärna. Montera lampa, ta bort stickproppen i taket och koppla.

El › Lampor belysningCachadLiknandestäng. Hej, Någon som vet om det finns adaptrar att köpa i Sverige för att sätta in en glödlampa direkt in i ett vägguttag? Taklampan kopplas in genom ett lamputtag. Tipsa redaktionen om en intressant produkt, önska ett test eller framför andra önskemål direkt till oss.


Men fungerar en sån som du beskriver på samma sätt som en nattlampa som. Jag har ett uttag i taket till en vanlig lampa men jag skulle vilja ha en.

Men det finns ingen koppling som du kan sätta direkt i ett lamputtag. Finns Dimmer direkt i lamputtag El, VVS och bygg. Du kan använda en energisparlampa med inbyggd dimmerfunktion, tex . Ens inredning får ett lyft med vackra lampor som ger snyggt ljus och har bra. Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak.


Beställ lamputtag från Schneider Electric och Elko online hos ELDIREKT.

Kommentarer

Populära inlägg