Led motstånd biltema

Eftersom en LED-lampa bara drar mA så kommer blinkfrekvensen att bli för hög om du inte ökar belastningen på strömkretsen med ett motstånd vid . Vid byte av blinkers från original till LED upplever man oftast alltför snabb blinkfrekvens (beroende Detta avhjälps enklast med ett motstånd (Biltema 42-202). Till elkoppling för släpvagn med LED-lampor.

Inbyggt effektmotstånd för anpassning till bilar med CANBUS-ljusövervakning. Har precis monterat dit Biltemas motstånd för LED-blinkers . Biltemas led-blinkers men monterade motstånd istället för relä. Nu blinkar dom snabbare än normalt men finns det lag . HasSse666Parallellkoppla effektmotstånd över blinkers Då LED-blinkers samt vissa mindre blinkers med mindre.


Skall ju ha de till skotern så måste de vara nån speciell kappslings-klass på motståndet? Inget konstigt med det, men jag trodde att biltemas motstånd .

Jag har hört att man ska montera sk effektmotstånd till LED-blinkers, så jag köpte såna på Biltema. På beskrivningen står det: Eftersom en . Har bytt blinkers på motorcykeln från original (21W) till LED (2W), blinkar således lite för fort.

Kommentarer

Populära inlägg