Lysdioder kjell

En lysdiod har ca 2V spänningsfall och ska ha en arbestsström på ca 20mA för att lysa. Begränsa strömmen med en resistor (motstånd) efter den . Ljusfärg: Varmvit; Färgtemp (K): 2700-3000; Kapselfärg: Klar. För att koppla en lysdiod till en drivspänning på nio volt behöver spänningen sänkas till tre volt och strömbegränsas till milliampere. Ljusfärg: Röd; Våglängd: 6nm; Kapselfärg: Klar. Högkvalitativa lysdioder för gör det-själv-projekt.


Kopplas i serie med resistor för att uppnå önskad . Ljusfärg: UV; Våglängd: 3nm; Kapselfärg: Klar. Ljusfärg: Vit; Färgtemp (K): 4000-4500; Kapselfärg: Klar. Högkvalitativa vita lysdioder för gör det-själv-projekt. Förpackning om st lysdioder och st motstånd. Motstånd lämpliga för att driva dioderna från till 12V.


Ljusfärg: Grön; Våglängd: 5nm; Kapselfärg: Klar.

Ljusfärg: Blå; Våglängd: 6nm; Kapselfärg: Klar. Men sen när jag kollade i katalogen såg jag att kapseln till lysdioden. Skall bygga en list med totalt 50st högintensiva dioder på.


De mms dioder som angetts ovan kan bytas till tex mms röda lysdioder från Kjell Co nr 89-271. Spetsen på dessa måste då slipas ner till mindre diameter . LE engelska light emitting diode, halvledardiod som utsänder ljus när ström flyter genom den (jämför diod). Författare: Johan Warell; Kjell O Jeppson. Lysdiod för klädesplagg 49:- Nytt från Kjell Company Kjell Company. Någon som kan tipsa om vilka prylar jag behöver från t. Kjell o co för att ha en eller två st lysdioder lysandes med hjälp av 2-4st AA batterier?


Ersatte halogen till LED i hallen, 3st GU5W från Kjell. Tror inte det är sant när en har slocknat redan efter månader, sicken .

Kommentarer

Populära inlägg