Nissan qashqai test 2012

Nissan Qashqai gjorde debut för drygt fyra år sedan med buller och bång. Ett test av AVM avslöjade att det funkar bra, efter viss tillvänjning. En ny Nissan Qashqai är på ingång – men hur står sig den.

Nissans nya motoralternativ till storsäljaren Qashqai är renast och starkast hittills. Nissan Qashqai får från och med i år ett nytt bensindrivet motoralternativ. Detta kan mycket väl vara det sista nybilstest av nuvarande Nissan Qashqai som du kommer att läsa.


Ibland har man bra tajming och ibland har . Storsäljaren Nissan Qashqai och nykomlingen Hyundai ixdriver båda med . Min smutsiga provbil var manuell och drevs av en rätt surrig och slö bensinmotor på . TEST: Utmanaren Nissan Qashqai 4WD möter nykomlingen VW Tiguan TSI och utgången är inte alls given.

Nissan Qashqai har blivit bättre på allt, men är också en helt ny. Det såldes fortfarande över 30Qashqai per år i världen 2012. Första generationen Qashqai lanserades 20och kom att bli märkets absoluta storsäljare.


Crossovern tog världen med storm och erbjöd med . Nya Nissan Qashqai lanserades i början av mars i Sverige, med Dogge Doggelito vid ratten och online livestream av allt som hände den . Nissan Qashqai rustas för hårdnande konkurrens. Testbilarna var extrautrustade med GPS-navigation vars skärm tyvärr hamnat ganska långt .

Hva får egentlig så mange nordmenn til å velge Qashqai? En seriøs test og et dypdykk i markedet ga oss svaret.

Kommentarer

Populära inlägg