Bilupplysningen transportstyrelsen

Säkerhetskontroll Klicka i rutan som bekräftar att du inte är en robot. Om du inte kan klicka i rutan kommer det att komma upp alternativa sätt att bekräfta efter en . Skicka ett registreringsnummer till nummer 72572503.

En kort stund därefter får du ett svars-sms med information om det fordon som har det aktuella . Transportstyrelsens bilregister, fullständiga fordonsdata, historik och . Via statliga Transportstyrelsens sajt Fordonsuppgifter kan du få massor med tekniska data om en bil. Du kan även se om den är besiktiga vad den har för skatt . Bilregistret - Alla rå tips och fakta om Bilregistret och annat viktigt som Bilregistret. Du kan enkelt söka via transportstyrelsen på ett registreringsnummer som du vill undersöka och där får du enkelt reda på ägaren till bilen samt modell och status . Vi har inget med Transportstyrelsen att göra och vi uppdaterar sidan kontinueligt men.

Kolla alltid med Transportstyrelsen om skatten inte verkar stämma. Här hittar du länk till Transportstyrelsen. Jag trodde faktiskt inte det var möjligt att se ägaren direkt över nätet , har alltid smsat till Transportstyrelsen men det kostar ju kr, per sms.

Kommentarer

Populära inlägg