Motorvarningslampa lyser

Tycker det ser ut som en vanlig motorlampa. Motorlampa tänds volvo sfelkod: 261Ajul 2013Audi A2. Volvo S6 S8 V70N (00-08), XC(00-08), XC(03-14)Liknandejuli 20- inlägg - ‎författareHejsan var ute och körde med min V70N 2.

T 20idag inga lampor lös parkerade och startade bilen igen och då tändes motorlampan den lyser gult. Hej, ska besiktiga bilen i slutet av månaden men motorlampan lyser och har gjort det sen förra ägaren. Jag har en Volvo V4 T, årsmodell 2001.


Motor kan gå sönder men mest troligt är att det är någon form av elfel. Ibland så hänger inte alla system med vid start av bilen och ett . Har ett litet problem med våran Ford Focus. För ett tag sen så började Varningslampa för motorelektronik lysa.

Tidigare idag så började varnaren för motorolja lysa så fyllde på med ca 5dl och det slutade. Bilen går som vanligt, den drar bensin som vanligt osv. Någon som vågar på en gissning vad det kan . Ja idag märkte jag att motorlampan hade börjat lysa.


Så jäkla typiskt, alltid är det något med dom bilar man köper och är mer rädd om. Varför skall man inte köra vidare med en lysande motorlampa ? När motorlampan tänds indikerar det att motorns styrbox som reglerar motorn har .

Kommentarer

Populära inlägg