Släpvagnskabel 13polig

Spiralkabel till släpfordon med 13-polig kabel. V; Kontaktstift 8xmm²; Arbetslängd 15mm.

Till bil med 13-polig kontakt för övergång till 7-polig. Kabel, 13-leda 12V till släpvagn och husvagn, (x mm² + x mm²). Gå till Nima (Öppnas i separat fönster) Välkommen.


När det gäller släpvagnskablar finns det två huvudtyper: eller 13-polig.

Bägge används i stor utsträckning i hela Europa. Om man har polig kontakt i fordonet samt polig kontakt i släpvagnen. Kabel - Släpvagnskoppling - Förlängningskabel 13-polig. Någon som har hittat en 13-polig släpkabel som inte är prissatt som att den vore gjord av massivt guld?


Släpvagnskabel, både sju och trettonpoliga i olika längder och utföranden samt kablar för att ansluta. Spiralkabel x kvmm arbetslängd 15mm. Tänkte då sätta en 13-pol på traktorn och en på kärran och sen en spiralkabel där emellan, dvs motsvarande som jag har på 7-poliga kabeln . TEKNIK\JOKON\Kopplingsscheman\13-polig släpvagns kontakt enl.


Lagerstatus: Omedelbar leverans Förpackningsenhet . Huvudkabel 13-pin, 15m + 2x1m, dim- o backljus. Adapter för att ansluta släpvagn eller cykelställ med 13-polig-kontakt till bil med 7-poligt-uttag. På vagnen finns poligt uttag, och i bilen finns det gamla poliga. Allt via en kabel som måste dragas från batteri + och hela vägen bak till .

Kommentarer

Populära inlägg