Ytbehandling betong utomhus

Används för ytbehandling av sten, betong, murbruk, tegelpannor, murstockar mm. Det ger även en vacker glans till ytan och låter betongen andas. Används för ytbehandling av sten, betong, murbruk mm.

Till vårt nybyggda hus fick vi generöst en veranda utanför ytterdörren gjuten med samma betong som vår grundläggare använde till. Betonggjuten entré (utomhus) - välja ytbehandling. Utomhus ska betongytan kunna stå mot väder och vind. Betongkonstruktioner utomhus kan se grå och trista ut. Kalkutfällningar har blivit vanligare på grund av högre . Rekomenderas som impregnering och före målning av betong.


Detta kan visa sig som till exempel rostutslag (missfärgningar) och sprickbildning i betongytan.

Ytbehandling av betong med armeringsjärn kräver . Det finns en hel uppsjö med alternativ till ytbehandling beroende på hur man vill att betongen ska se ut och få. Utomhus ska den kunna stå mot väder och vind. Vi har även produkter för målning av betong utomhus, ex. ClayStone kan appliceras på de flesta material, på golv och väggar, utomhus eller.


Med ClayStone kan man skapa foglösa ytor med känsla av sten eller betong för. Med någon av våra ytbehandlingar blir den färdiga ytan mycket tålig för .

Under senare år har betongens beständighet utomhus uppmärksammats. REKOMMENDERAS EJ I BADRUM ELLER UTOMHUS). Vi valde att behandla ytan med vattenglas men det finns även andra metoder att behandla betong. Exempelvis lack, vax och betongolja och det finns även andra . Betonglack som fungerar både utomhus- och inomhus.


Att behandla betong kan vara en hel vetenskap, men om man gjuter. Det är dock inga problem att använda vare sig topper eller betongvax utomhus, även i regn och rusk. Skillnaden är till största del kosmetisk. Stark akrylatlack perfekt som topplack på betong, asfalt, plast, keramiska plattor eller trä.


NM Betonglack 200M är en matt vattenburen akrylatlack avsedd för ytor inom- och utomhus. Ytbehandling Av Sten 5L Förstärker färgen och strukturen.

Kommentarer

Populära inlägg