Garazo vartai naudoti

Segmentiniai automatiniai pakeliami garazo vartai. Naudoti garažo vartai su automatika, vokiška sommer automatika, vartono gamybos vartai, naudoti . PAKELIAMI segmentiniai apšiltinti GARAŽO VARTAI nuo 4EUR ( kaina priklauso nuo vartų matmenų). Siūome naujus ir naudotus įvairių gamintojų garažo vartus.


Vartai komplektuojami su automatika ir be jos. Atveriami segmentiniai garažo vartai (garažo durys). SET pavaros su 650N varikliu, valdymo bloku, tvirtinimo . DĖMESIO – liko tik vienas m² ir kiti po 1m² kotedžai! PARDUODAMAS 1m² su arų sklypu, ypač kokybiškas KOTEDŽAS su daline apdaila Fredoje.


Apdailos medžiagos, cementas, durys, elektros įrengimai, grindų dangos, langai, mediena, plytos ir blokeliai, santechnika, stogų dangos, tvoros ir kt.

Naudoti garažo vartai Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Eurolaikas - pakeliami garažo vartai, pramoniniai garažo vartai, kiemo vartai, tvoros, kiemo vartų automatika, kelio užtvarai, apsauginiai stogeliai. Susukami, arba dar kitaip vadinami roletiniai, garažo vartai dažniausiai naudojami tada, kai nėra galimybės naudoti kitų tipų vartų. Garažo vartų rinkoje dominuoja pakeliami garažo vartai, kadangi jie užima mažiausiai vietos ir yra patogūs naudoti.


Garažo vartai skirstomi į pramoninius ir buitinius garažo vartus. Ieškantiems patogių, ilgaamžių ir puikaus dizaino vartų, . Nustumiami garažo vartai gaminami vertikaliai montuojant sekcijas. Vartų privalumas tame, kad juos galima dalinai praverti ir naudoti kaip praėjimo duris, . Hörmann“ garažo vartai „RollMatic“ dėka savo konstrukcijos užtikrina maksimalią.


Lankstūs – švytuokliniai vartai skirti naudoti pramoninėse patalpose ir ypač . Hormann segmentiniai (sekcijiniai) pakeliami garažo vartai.

Kommentarer

Populära inlägg