Tellstick övervakningskamera

Vi testar och utvärderar TellStick Net i kombination med smarta. Väntar i skrivande stund på att min Telldus TellStick ZNet Lite ska dyka i. Kameran är en kamera och saknar funktionalitet för att analysera .

Fjärrstyr ditt hem med nya Tellstick ZNET Lite V2. Vill givetvis ha en kamera någonstans men jag är rädd att det blir för . TellStick Net: Fjärrstyr brytare och annan hemelektronik via internet. CachadTellStick Net är en avancerad radiosändare som låter dig fjärrstyra strömbrytare och läsa av sensorer via ett webbgränssnitt eller via en app för din smartphone.


Kopplar upp via telefon eller dator så kan du övervaka hemmet. En vanlig kamera liknades tidigare i denna bok vid det mänskliga ögat. I samma liknelse är i så fall en nätverkskamera kombinationen av både öga och hjärna.

En populär framtidsdröm är att kunna styra allt i hemmet via en enhet, som en fjärrkontroll eller en mobiltelefon. Som sagt, någon som vet något mera man kan göra av tellstick. Styr ditt hem via din dator eller smartphone.


Med Telldus olka smartsticks inkopplat kan du stänga av och sätta på all elektronik i hemmet även när du inte är . Ett av de billigaste alternativen kommer från Telldus. Det finns förvisso en miljard olika lösningar för att fjärrstyra ditt hem och Tellstick från Telldus Technologies är bara en av dem.

Guide - Inkluderar en övervakningskamera i Vera med UIEn billig D-Link kamera med wifi fungerar lika bra som en. Systemet där har du riktiga grejer till ett. Kontrollenheten är i grund och botten en övervakningskamera utrustad med ett . Tellstick-core fick jag kompilera från source då det inte fanns för ARM.


Telldus Live pratar med en Tellstick enhet som skickar ut radiosignalerna till strömbrytarna. Köp Smartwares övervakningskamera till Ditt hos SmartOdesign.

Kommentarer

Populära inlägg