Din kontakt till rca

DIN-adapter 5-pol hona till 2x RCA hanar. Ljudkabel med 5-polig DIN-hane och 4x RCA-hanar. DIN-kontakt är ett samlingsnamn för ett antal typer av kontaktdon som.

Därför bör istället adaptrar med 5-polig DIN-kontakt och fyra RCA-kontakter användas . Hur många RCA-kontakter är det på adaptern? Om det bara är två så kan det vara så att de är kopplade till fel stift i DIN-kontakten. Byta DIN-kontakt och kabelinläggnov 201polig DIN till RCA, hur löda?


Ska ta av kontakthuvudet på DIN-kabeln, och löda dit varsin RCA? Finns det något liknande där DIN-kontakten är en hona ut till RCA? Men det var gammal sjupolig Din kontakt, och sånt har man ju inte.

Kjell co hade bara fempolig Din till RCA. Besöker du ansluta en DIN kontakt till en RCA utgång eller tvärtom? Hitta den DIN till RCA adapter som du behöver här hos CableWorld. Hama Adapter till Antenn F-kontakt - Koaxial plugg.


Likadant blir det väl på kontakten som ska in i förstärkaren från skivspelaren när. Jag var på Expert för att köpa en DIN-hona adapter till RCA . Anslut två hörlurar eller högtalare till din smart. Lämplig om du behöver en extra utgång från din förstärkare. Adapter från en mm hane (stereo) till två stycken RCA honor.


Lösa TV-kontakter i hög kvalité för att göra din egen kabel. En adapter för att kunna koppla in utrustning med en DIN-kontakt till apparater med de mer vanliga RCA kontakterna. Typiskt exempel är lite äldre skivspelare . ISO-Kontakt aktiv Volvo 6-pol din-rca 4-kanal - Volvo S2004-20- Volvo PC94- Volvo - Vad passar i min bil - Ljud och bild i bil ACV Aktiv adapter, .

Kommentarer

Populära inlägg