Hemtex

Hos Hemtex hittar du allt inom hemtextil och mjuk heminredning. Välkommen till vår webbshop eller någon av våra butiker. We make your home furnishing easy and right.

Items that suit your home and personality, and that are on trend. Här kan du följa vad som händer just nu, få unika erbjudanden och mycket mer. Spännande nyheter och klassiska favoriter ur vårt sortiment. För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och . Hemtex i Vällingby City är heminredningsbutiken som har allt inom hemtextil, mjuk heminredning accessoarer till hemmet. Sätta färg på ditt hem med mönstrade kuddar.


Sätt färg på ditt hem genom att byta ut till mönstrade kuddar eller färgglada gardiner. Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 1butiker i januari 201 varav 1i Sverige, i Finland och i Estland. Hos Hemtex hittar du allt det där som gör det härligare att komma hem.


Hemtex erbjuder inredningsprodukter med hög kvalitet och unik design till ett bra pris. Vi vill att alla ni som handlar på Hemtex ska känna er trygga med vilka vi är och vad vi står för. Det allra bästa sättet att lära känna oss och våra produkter är . Hemtex gör det härligare att komma hem, genom att erbjuda inredningsprodukter med hög kvalitet och unik design till ett bra pris.


Välkommen in till Hemtex i Mörby Centrum!

Här hittar du hemtextil och heminredning i senaste trenderna. Hemtex har sedan starten 19utvecklats till Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Idag finns det över 2butiker i Norden.


Välkommen till Hemtex på Emporia i Malmö. Här hittar du information, öppettider och telefonnummer samt hur du hittar till butiken. Hemtex erbjuder hög kvalitet och unik design till ett bra pris.


I Hemtex butiker finns alltid ett brett sortiment av noggrant utvalda heminredningsprodukter med . För oss handlar sommaren om att samla på sig minnen som man kan värma sig med året om.

Kommentarer

Populära inlägg