Takdosa jula

Takdosa med putslock och åtta ingångar med mm-anslutningar. Gillar du också prisvärd el och belysning? Passar till takdoslock för äldre takdosa med mittstolpe.


Sats med två krokar, en mm och en mm lång. Välkommen till prisvärd el och belysning hos Jula! Vilka takdosor ska man köra på i det läge. Takdosa mm djup: E14202Multidosa mm djup:.


Vi hjälper dig att hitta rätt takdosa Elartikel och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Dosan levereras med tätproppar och spärrfjädrar, samt putslock. Rörstutsarna är för mm men passar även tillsammans med rörmuff för 20 . Det finns även speciella dosor för olika ändamål, till exempel takdosan som tål extra vikt för upphängning av belysning, eller rotdosan för efterinstallationer.


Lamputtag Infällt, 2-poligt och ojordat uttag. Jula har precis en sådan som du letar efter, inte billig! Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, . Lamputtag Jo-El För Takdosa 2-Pol Utanpåliggande729326.


Och jag köpte enkel borrhammare p jula och borr av hög kvalitet. Lock till takdosa – Takdosa – Biltema Lock till takdosa.

Kommentarer

Populära inlägg