Ir detektor för utomhusbruk

AM DT är en ridådetektor som är lämplig för utomhusmontering. Velum AM DT har både IR - och mikrovågsdetektering samt övertäckningskydd. Trådlös rörelsedetektor för utomhusmontering.

Dubbla IR sensorer för säker detektering och hög immunitet mot falsklarm. Liten och kompakt, batteridriven passiv IR-detektor med dubbla . Passiv IR-detektor 41-MS100E, är en rörelsedetektor för utomhusbruk. Med detektorn medföljer linser för olika användningsområden; x m volymskyd . Observera att en passiv IR-detektor inte bör riktas mot fönster på grund av risken för.


Det är därför en god idé att installera sirener både inom- och utomhus.

Professionell passiv husdjursimmun IR-detektor från DSC med kompakt design som. BX-80N är en passiv IR-detektor för husfasader utomhus som använder . JA-88P, trådlös rörelsedetektor för utomhusbruk med dubbla zoner. Optex detektor med Jablotron radiosändare.


Finns det någon som har kunskap om utomhus ir-detektorer, eller har monterat på husbilen redan? Detektorn har en speciell kapsling och en specialanpassad elektronisk krets som tillsammans med en gummidamask gör att . Trådlös Husdjursanpassad Utomhusdetektor med Mikrovåg + PIR Passiv.

Detektorn har dubbla IR-sensorerna och Mikrovågs sensorer som ser överlappande . Vanderbilt erbjuder ett komplett utbud av säkerhetsprodukter och system som omfattar passerkontroll, inbrottslarm och videoövervakning, IS404H, . MS12FE är en passiv rörelsedetektor för utomhusbruk med dubbla IR-element. IR-elementen kan kopplas så att båda elemen. Finns det någon som använt Bosch Blue Line IR-detektor utomhus Denna BlueLine klarar -men är avsedd för inomhus.


Liten och kompakt, batteridriven passiv IR-detektor med dubbla IR-sensorer anpassad för utomhusbruk. TX-2810-03-Trådlös Utomhus Passiv IR-detektor.

Kommentarer

Populära inlägg