Mio lampa tak

En spännande och annorlunda taklampa som ger ett luftigt intryck. Komplettera med en snygg ljuskälla för rätt känsla. Taklampa som även passar i fönstret, eller varför inte hänga ett par stycken tillsammans för att skapa en annorlunda taklampa.

Lafayett har lagts till - Gå till kundkorgen. Klassisk krona med kristallprismor och antikmässing. Plats för tre ljuskällor, vilket ger bra ljus i rummet. Taklampa Crown Nude drar blickarna till sig och blir en dekorativ detalj i ditt hem var du än hänger den.


Passar lika bra över matbordet som över . Handveckad taklampa med fodrad skärm och textilt upphänge i vitt. Vill du ha ett sirligt och behagligt ljus är Strimla rätt val.

En spännande och mycket prisvärd taklampa som passar i många rum. Modern och iögonfallande taklampa med synlig ljuskälla. Komplettera med dekorativa ljuskällor för rätt känsla. Modern gallerlampa med luftig känsla i metall med mässingfinish.


Komplettera med en dekorativ ljuskälla för rätt känsla. Teresia är en klassisk 5-armad takkrona i modern tappning. Vackra glasprismor kompletterar den kromade stommen.

Taklampa av bambu med fint ljusgenomsläpp. Hönö ger rummet en luftig känsla då man kan se igenom den. Klassiskt utseende som är lika fin över soffbordet som i matrummet.


En hängande takpendel passar oftast väldigt bra som kökslampa över matbordet. Om du har extra högt i tak så kan vi hjälpa till med att förlänga sladdar till en . Köp sälj begagnade och nya saker i ditt. Säljer en taklampa från Mio och en golvlampa från Ikea.

Kommentarer

Populära inlägg