Trådlös dimmer nexa

En ny trådlös dimmer, utvecklad av LEDteknik, i samarbete med NEXA. Dimmermottagare för koppling mot befintlig strömbrytare. Tän släck och dimra direkt med strömbrytaren eller trådlöst med fjärrkontroll.

LWST-6från Nexa är en trådlös, batteridriven sändare som monteras på väggen och kan styra två av varandra oberoende mottagare, till exempel två olika . Unik dimmer som fungerar med dimringsbara 2V LED-lampor. Styrs trådlöst med fjärrkontroller i System Nexa. För fast installation i tak- eller apparatdosa.


Fick ett pressenkort på Jula, åkte dit för att köpa nått kul, kom hem med lite prylar ur Nexas trådlösa system, bla dimmer, köpte även några Julas . Två taklampor nexa led-dimmeraug 2014Nexa trådlös strömbrytare till LED-dimmer?

Nexa Infälld fjärrströmbrytare med dimmerfunktion - Infällda brytare. CachadInfälld självlärande fjärrströmbrytare med dimmerfunktion (framkantsdimmer) för smarta hem. Vi hjälper dig att hitta rätt nexa trådlös dimmer Sändare och mottagare för hemautomation och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka . En ny dimmer, utvecklad av oss på LEDteknik, i samarbete med NEXA.


Nexa Trådlös dimmer för 12V LED hittar du hos Elbutik. Vi har ett stort utbud av elprodukter till ett bra pris Största urvalet av Nexa Trådlös dimmer för 12V LED .

Kommentarer

Populära inlägg