Koppla flera lampor till en kontakt

Till mittenlampan och lampan närmast kontakten har jag totalt sex trådar, måste jag då ta. Flera lampor på samma kontaktnov 2016Flera lampor till ett takuttagjan 2014Koppla ihop lampor? Bilder på koppla flera lampor till en kontaktRapportera bilderTack för dina kommentarer. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden.


Passar 2-ledare, typ SKX som används för fönsterlampor etc. Koppla lampor (serie och parallellkoppling). Tips 240: Gör det själv - Montera kronkontakt. Att seriekoppla lampor för 220V och sedan ansluta dom till 2är.


Det är lite klurigt att få in två eller flera sladdar in i en lampkontakt på ett . Koppla ihop två fönsterlampor - Modifikationer och egna. Koppla flera lampor till en stickpropp El, VVS och bygg. Parallell)koppla samman flera lampor Övrig hemelektronik.


Jag vill alltså att 5-sladdar+socklar går ihop till en enda kabel+kontakt. El övrig hemelektronik: Precis varit och köpt nya taklampor. Google Adwords: flera allvarliga problem, bland annat . Men hur går det till när man har flera lampor, men bara ett uttag i taket.


Med den här grenproppen kan du koppla två stycken lampor till ett uttag.

Titta efter om det är en jordad eller ej jordad kontakt som du behöver.

Kommentarer

Populära inlägg