Tätningsmassa tak

UV-strålar, och skador från mossa och lavar. För material som blivit otäta finns det nu Pattex Tak och Tätningsmassa!

Ico Tätningsmassa Svart 1literIco Tätningsmassa används för reparation av takpapp, för tätning av plåtanslutningar samt sprickor i betong och . En elastisk lim- och tätningsmassa för all typ av tätning och limning på tak. För skarvar och genomföringar i hus, bil och båt (ovan vattenlinjen). Tätar i tak, skorsten, rännor, stuprör m. Tätningsmassan är avsedd för tätning av sprickor och andra småskador i. Elastisk tätningsmassa högpolymerer för tätning av skadade tak, skorstens- och ventilationsövergångar, hängrännor m m.

Här hittar du bra och värdefulla tips vid läckande tak och vad du ska göra och bör. Ha därför till exempel vattenfast tätningsmassa, asfaltklister, kraftig plastfolie . Taktillbehör för att renovera tak eller lägga nytt tak. Vid nyläggning, renovering och underhåll av tak behövs olika tillbehör för exempelvis tätning och klistring.


Isola Tätningsmassa passar även för reparation av plåtskarvar, på betong och trä samt för tätning av träbåtar. Lätt att applicera med spackelspade, utan . Lättapplicerad vattentät tätmassa som kan lätt arbetas ut med pensel eller roller.

Taktätningsmassa 15är en 1-komponent, oljebaserad plastisk tätningsmassa baserad på mycket väderresistenta . Headcoll är framställd speciellt till vidhäftning och tätning av skarvar, överlappningar och avslutningar av takpapp mot takpapp. Jag har en pilote5som jag håller på att byta tak på och med tak menar jag den förstärkningsplatta som man kan gå . Thompson´s Tätningsmassa tätar sprickor och andra småskador i underlag som papp- och plåttak, betong och murverk. En vädertålig tätningsmassa för alla tak.


Ett friskt och tätt tak är det bästa skyddet för, att bibehålla fastighetens värde. Akrylfogmassa för tätning inomhus av sprickor runt dörrar, snickerier m m. En elastisk lim- och tätningsmassa för tätning och limning på tak. Essve har utvecklat två nya fog- och tätningsprodukter för reparation och tätning av tak. Universalfog Allväder är framtagen för tätning och .

Kommentarer

Populära inlägg