Kristallen kanal 5

På Dplay kan du se program från Kanal live eller när du själv vill. Kristallen och Discovery Networks Sweden, med dess flaggskepp, Kanal har i år valt att stödja Barncancerfonden. Mattias Bergqvist recenserar galan och kommenterar vinnarna som Gympaläraren och Bron i SVT. Kristallen – det svenska tv-priset delades ut i kategorier inklusive. Se programmet i SVT Play); Jorden runt på steg, Kanal Nexiko . Kristallengalan som sänds direkt i Kanal den september . Carina Berg och Christine Meltzer, Kanal 5; Gina Dirawi, SVT; Malin Gramer,.


Annie Wegelius prisades som tv-veteran av Kristallens styrelse. I kväll är det dags för Kristallengalan 20– där det bästa inom svensk tv prisas. Nu är det hög tid att rösta fram vilka favoritprogram och -profiler som ska nomineras till det prestigefyllda TV-priset Kristallen.


Från stockholmsmässan visas Kristallengalan 20och leds av Christine Meltzer och Carina Berg. Kristallen-galan går av stapeln den september och sänds i år i Kanal 5. Nu har nomineringarna kommit och klart är att Filip Hammar och . Kristallen delas ut för tolfte gången i år och det gångna årets största TV-insatser ska belönas. Förra året blev Kristallengalan en stor framgång för SVT Malmö.


Kristallen-galan sänds i Kanal med start klockan på söndagskvällen.

Partaj är ett humorprogram på Kanal med Eva Röse, Rachel Molin och Johan. Programmet blev Årets humorprogram i Kristallen 201 20och 2015. Här hittar du alla nominerade från TVi Kristallen 2016!


Kristallengalan som sänds söndag den september på kanal 5. På söndag vid den här tiden ska du bänka dig framför Kanal och Kristallen och rösta fram årets bästa tv-program och tv-personligheter. För tolfte gången i ordningen går tv-galan Kristallen av stapeln. Den september hyllas och prisas Sveriges skickligaste tv-konstnärer vid den direktsända Kristallengalan i Kanal 5. TVguiden visar tvprogram och tablå för alla veckans dagar.


Fredrik ngsson och Filip Hammar toppar listan med nomineringar i sex kategorier, vilket är alla program de har gjort åt Kanal under året, . Kristallen-galan sänds i Kanal den september och en lista på samtliga nominerade.

Kommentarer

Populära inlägg