Lampa växter led

Välkommen till Sveriges största sortiment av LED-växtlampor för odling, övervintring och uppdragning av växter. Välkommen till Sveriges största sortiment av växtbelysning för övervintring, förodling och inomhusodling av växter. Den effekt en lampa har, inte hur mycket ljus den kan leverera. LED belysning för växter har ofta dioder i blått och rött.


Beroende på vad man ska använda växtlampan till så finns det LED lampor med optimerade våglängder för olika användningsområden. Vi på Venso EcoSolutions vet att växter trivs bättre med rätt ljus. Vi tillhandahåller vetenskapligt utvecklade LED-lampor . LED-odlingslampor för den som har gröna fingrar!


En växtlampa eller två kan verkligen sätta fart på dina odlings plantor, som om Idas sommarvisa strålade ut i . Gemma LED sortiment av växtbelysning med allt från Eoch GUtill Esocklar för dina behov när det kommer till växter inomhus och odling.

Redan i början av 1900-talet konstaterade man att växter i växthus växte. En vanlig myt är att LED-lampor är väldigt mycket effektivare än . Vi har på Seedling valt att fokusera och bli experter på LED belysning då de fungerar mycket bra som växtljus, är extremt energisnåla och har lång livslängd. Växtlampa som lyser behagligt varmvitt och ser till att växterna är välmående, vilket gör ljuskällan idealisk för underhållsbelysning av inomhusodlingar i . Gränserna för vad vi och växter kan se ligger mellan 400nm och 700nm. Vår senaste TRG-LED System Plant- och Växt-odlingslampa som ger hög effekt av . Ger frodiga, stadiga plantor när du driver upp plantor från .

Detta betyder att lampan har både blått och gult och orange ljus som kan användas för både växt, blom och fruktfas i din inomhusodling. Detta är inte bara en färggrann LED-panel, färgerna är baserade på NASA:s forskningsresultat, . Växtbelysning Ledlampor för odling. LED-lampan belönades för några år sedan med Nobelpriset. Det är en revolutionerande uppfinning att vi nu kan göra om .

Kommentarer

Populära inlägg