Trådlös badtermometer

Trådlös termometer som mäter temperaturen inomhus och i vatten. Poolsensorn flyter och mäter temperaturen tio cm under vattenytan.

Hos oss hittar du olika sorters badtermometrar som hjälper dig att se om det är värt att doppa tårna.

Trådlös badtermometer till badtunna, pool, spabad eller sjö. Tack vare att dess temperatursensor kan man mäta temperaturen en bra bit under ytan. Vår populära badtermometer har just blivit bättre!


Den trådlösa badtermometern har en räckvidd på upp till meter, vilket gör att du inte behöver gå ut för. Har köpt en trådlös termometer på clasohlson för 198:- Den har en huvudenhet och en trådlös sändare som vi stoppade i bräddavloppet.

Trådlös pooltermometer, trådlös badtermometer, badtunna. Trådlös badtermometer med djupsensor dubbla inomhusdisplayer.

Trådlös Badtermometer till din väderstation. Trådlös badtermometer digital från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Trådlös badtermometer digital hos AllaAnnonser.


Vattentemperaturen mäts enkelt på olika djup med temperatursensorns 2cm långa kabel.

Badtermometer på Twenga - Köp Badtermometer på nätet från ett brett urval av ledande märken och butiker som alla levererar inom Sverige. Paketet innehåller: Trådlös badtunnetermometer Klorpaket Ren.

En trådlös badtermometer med en räckvidd på upp till meter, vilket gör att du inte behöver . Badtermometer - internets bästa urval av. ROTHO Badtermometer Baby Blå perl (200570103). Snygg högkvalitativ badtermometer i tysk design som mäter badtemperaturen.


Kommer i ändamålsenlig presentförpackning.

Kommentarer

Populära inlägg