Kompressor cykelpump

Kompressor för att pumpa cykeldäck Cykel. Oljesmord kompressor med direktdrivande motor, vars främsta användningsområden är luftpåfyllning och drift av spikpistoler.

Cykelpumpar i högsta kvalitet till bästa pris. Stort utbud med allt från fotpumpar till kolsyrepumpar från märken som BBB, Topeak eller Lezyne! Cykelpumpar - Stort urval av cykelpumpar från kända varumärken.


Populära produkter i Cykelpump Airworx 1 fotpump, 399:- . Då kan du välja bland stora och små cykelpumpar, med och utan tryckmätare.

De allra minsta tar du enkelt med på cykeln som säkerhet om det skulle pysa ut . Robust och driftsäker cykelpump designad för offentlig utemiljö. Som ett led i att göra det mera attraktivt att cykla har den här cykelpumpen tagits. Utrustad med en tystgående oljefri kompressor kräver cykelpumpen minimalt . En cykelpump är en pump varmed luft under tryck förs in i den på ett luftfyllt. Vår styrelse har monterat en kompressor med nipplar för att pumpa däck efter förfrågan från medlemmar.


Team Tejbrant cykelpumpar från Team Tejbrant AB. Fotmanövrerad cykelpump utan kompressor (Altao), elektrisk med kompressor, väggmonterad (Altao Primo) . Kompressor för bil, båt eller husvagn med V-system. Vad ska jag köpa för cykelpump till min cykel ? Så började jag fundera på om cykelpumpen kunde rädda mig. Opel som hon plockade ut i år, finns det en inbyggd kompressor med lagning.


Park Tool - PFP-Standpumpe Kompressor - Cykelpump ➽ Fraktfritt från € - Handla online nu!

Kommentarer

Populära inlägg