Eltako dosdimmer led

Eltako universal dosdimmer nu med LED läge för 230Volt LED Fungerar med strömbrytare från elko, eljo, exxact, abb mfl. Eltako Dosdimmer UNI + LED EUD61NPN-UC hittar du hos Elbutik. Vi har ett stort utbud av elprodukter till ett bra pris Största urvalet av Eltako Dosdimmer .

Reläerna är anpassande för att manövreras av manöverspänning från dimmer. Jag har monterat st 6W LED-spottar i ett undertak (ska fortsätta i morgon) och använt mig av Eltakos universial dosdimmer. Ny dosdimmer från Eltako för LEDinläggnov 2016Eltako Dosdimmerinläggokt 2016Eltako dosdimmer EUD61NPS-400W bekymmer.


Forum › Teknik VVS › ElCachadLiknandejuni 20- inlägg - ‎författareSka väl tillägga att det är led spottar från ledhandel. Det funkar att dimra dom både på R,L,C läget och på . Dosdimmer Eltako på Clas Ohlssoninläggmar 2016Hur slå av bel.

Bilder på eltako dosdimmer ledRapportera bilderTack för dina kommentarer. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Mycket bra universaldimmer som går från 0-400W.


Detta är en dimmer som kan dimma det mesta (halogen, lågenergi och LED). Potent dosdimmmer med möjlighet att ställa dimningshastigheten, avsedd för 1-Volt.

Kommentarer

Populära inlägg