Led armatur gatubelysning

LED Gatubelysning Vägbelysning Gatubelysning Koster Gatubelysningsarmatur med Philips LED-dioder och Inventronics LED-driver är en . Företag som har valt LED DOMO High Bay Nu har vi kopplat in samtliga armaturer. Det känns som ljusstyrkan blev precis lagom, ser jättebra ut!

LED lysrörLED LED Sveriges lägsta grossistpriser! CachadLiknandeLED gatubelysning är det självklara alternativet, då LED har många fördelar jämfört. Denna armatur klarar temperaturer ner till -37°C och dess inkappsling . Alla våra LED-armaturer för gatubelysning har kapslingsklass IP6 så de klarar väder och oväder utan problem.


Välj förbrukningsgrad mellan 30W, 60W, 120W . Vi tror på utveckling av innovativa utomhuslösningar med LED-vägbelysning som förbättrar och förskönar människors liv. Vi strävar efter att leverera system som .

Philips Lighting är världsledande inom utveckling, tillverkning och användning av innovativa belysningslösningar med LED och vi har något som passar just dig, . När det gäller LED-belysning måste man vara extra noggrann när det gäller stolp- avståndet, eftersom LED-armaturer ibland. LED-Belysning för gator, gång cykelvägar, elljusspår, parkeringsplatser, parker gårdar. PRO är en LED-armatur av högsta kvalitet som klarar alla krav som .

Kommentarer

Populära inlägg