Lysrör led

Köp LED-lysrör online för Sveriges billigaste priser! Säker betalning och snabba leveranser av alla LED-lysrör! Nya generationens Led lysrör som inte leder ström igenom röret och därför ej kan orsaka en elchock.

SubstiTUBE TEM LEDlysrör för konventionella drivdon SubstiTUBE THF LEDlysrör för Hf-don. IP6 passar bra att ha i tvättstuga eller garage. LED-lysrör har manga fördelar jämfört med klassiska lysrör.


Först och främst är de klart mindre energislukande, vilket gör de till ett ekonomiskt klokt val i längden. Kan endast användas i armaturer med glimtändare (magnetisk ballast). Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd. I den här videon förklarar vi hur du enkelt kan ersätta dina vanliga lysrör mot energi-, miljö- och.


TLED lysrör minskar energiförbrukningen med mellan till beroende på fabrikat av gaslysrör. Vid kontrollmätning av effektförbrukningen med en . Fri frakt fri retur - Välkommen till Ljusgiganten. Vi har ett brett sortiment av högkvalitativa tyska Mueller Licht led lysrör och armaturer.

Kommentarer

Populära inlägg