Abb förkortning

ABB Ltd (ursprungligen Asea Brown Boveri) är en svensk-schweizisk multinationell verkstadskoncern inom elkraft- och automationsteknik. Kontrollera online vad är ABB, betydelser av ABB, och andra förkortning, akronym och synonymer. Levererar produkter inom kraft- och automationsteknik.


Information om företaget, produkter och tjänster. CachadABB är världsledande inom kraft- och automationsteknik. Våra lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för energiföretag och industrier runt . CachadLiknandemaj 20- I rapporttider är det gott om bolagsförkortningar i alla nyheter. Vad står egentligen ABB, SSAB eller JM för? Asea Brown Boveri, internationellt verksamt företag inom energi-.


Förkortningar på företag, myndigheter, organisationer och liknande som inte är.

När förkortningarna uttalas bokstav för bokstav skrivs de med versaler: ABB, . ABB-koncernen upprörs över att massmördaren Anders Behring Breiviks. ABB är drabbat eftersom hans namn har samma förkortning i . Vit förkortning är bara en annan term för vanlig förkortning. Det används för att skilja från smör smaksatt förkortning.


Om du inte är från USA eller Kanada och vet . Vindkraftsparker till havs ger ABB:s svenska kabelfabrik i Karlskrona den.

Hvdc är en förkortning av den engelska beteckningen high voltage .

Kommentarer

Populära inlägg