Kristall klubb bilder

På Kristall kan vi evenemang, allt från julbord till den stora bröllopsfesten och. Kristall Stockholms nattklubb håller en hög internationell standard och har en .

Stort tack till er alla som har besökt oss på Kristall de senaste två helgerna. Kristall nattklubb öppnades i början av 20på Kungsgatan i city. Klubbens tre våningar kan fyllas med upp till 10personer och är därför en av . Nattklubben Stockholm Kristall ligger på Kungsgatan i Stockholm. Här hittar du bland mycket annat gästlista, öppettider, åldersgräns, information om inträde . Club ödülü KRİSTALL kardeşim Hamed Bahremandi ile.


Ta del av våra vimmelbilder från genomförda fester genom att klicka på respektive album. Kristall, StockholSe objektiva omdömen av Kristall, som fått betyg av på TripAdvisor och rankas som nummer2. Kristall är en stor nattklubb som öppnade i början av 2013. På de tre våningarna ryms fyra barer, två dansgolv samt en utegård med bar. Kristall Nattklubb är ett självklart val för partyglada människor i Stockholm!


På Gästlistan hittar du vimmelbilder, aktuella events, öppettider och mycket mer. Kristall Restaurang och Nattclub, Kungsgatan 5 Stockholm. PURE Nightclub ligger i en utav Stockholms anrikaste nattklubbslokaler.


De handgjorda strukturplattorna i taket, den enorma kristallkronan i taket ovanför . Stockholms mest attraktiva lokaler och nattklubbar. Kristall på Kungsgatan 5 fördelat på våningar.

Kommentarer

Populära inlägg