Led lykta batteri

Stormlykta som passar bra i båten, tältet, husvagnen eller på trädgårdsbordet. Lyser upp med LED-lampor som går att dimra . Tre ljusstyrkor; Laddas via USB; Upp till h batteritid.

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Batteridriven Metallykta 24cm rost med timer. Detta är en serie LED-belysning som drivs utav batteri och i somliga fall av enkla solceller.


Det huvudsakliga användningsområdet för denna belysning är på . Supersöt tomtelykta i röd färg med inbyggt LEDljus. Tomtelyktan drivs med 2st AA-batterier, dessa medföljer ej. Nån av er som har erfarenhet av en bra Led lampa som lyser upp bra men som inte tar så värst mycket batteri så man måste byta hela tiden?

Snygg lykta av stål och glas, med batteridrivna LED-ljuskällor som ger ett behagligt ljus. Drivs av tre AAA-batterier (säljs separat). IP44-klassad batteridriven LED-lykta med solcellsuppladdning, 500lm, 180° detektionsvinkel, 10m räckvid 6000K, svart.


Brennenstuhl batteridriven LED-lykta, solcellsuppladdning, IP4 320lm, 180°, räckvidd upp till m. LED-lysdioder för klart ljus, batteridriven med IR rö.

Kommentarer

Populära inlägg