Planteringskärl plåt

Praktiska krukor planteringskärl för balkonger uteplatser som även går att använda inomhus. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Stålmiljös koniska planteringskärl i cortenplåt påverkas av naturens krafter och får med tiden en rostig, vacker färg. Planteringskärlen är svensktillverkade i 4 . Planteringskärl i kraftig corten, vi tillverkar olika former och storlekar av cortenstål kontakta oss för mer information.


Med dessa vackra planteringskärl kan du verkligen få en fin och elegant trädgårds. Plantera dem med vackra blommor och bärbuskar. Planteringskärl i pressad stål med rostfri ring. Finns i två storlekar med diameter eller centimeter.


Emil Tindra large Hamjern Betong Glasfiber Gjutjärn UM1100M Skärmavbild 2015-03-kl.

Frame planteringskärl är ett enkelt och stilrent kärl med raka linjer och bockade kanter i stålplåt. Finns i flera storlekar och varianter i standardkulör Noir 200 . Den härkrukan ärtillverkad i 2mm galvaniserad plåt(rostar inte). Planteringskärl Planteringslådor för offentlig miljö!


Planteringskärl CONE Stor i Cortenstål, perfekt för tex trädplantering. Klot i plåt, vattenskurna klinkerplattor, plattformar, trappor, planteringskärl m. Piramide planteringskärl är tillverkad i laserskuren plåt.

Alla metalldelar är galvaniserade och pulverlackerade i RAL kulör och . Exklusiva planteringskärl i aluminium i två koniska former som kan kombineras på olika sätt. Kruka i obehandlad plåt som rostar med tiden. Danska arkitekten Fredelund har gjort blomlådor i cortenstål.


Planteringskärlet Småland är ett mycket prisvärt och stilrent kärl som passar lika bra. Glasmästeris referensobjekt runt om i hela Sverige.

Kommentarer

Populära inlägg