Bauhaus krukor ute

Du hittar krukor i alla möjliga kreationer, från vägghängd till stående och med eller utan belysning - Alltid dagars öppet köp och 2-dagars leveranstid! Hos BAUHAUS hittar du ett brett sortiment av krukfat i alla våra varuhus - Alltid dagars öppet köp! En cm utekruka i antracitEn unik dekoration på din balkong, räcke eller staket.

Teknisk information Passar till räcken som är 10-cm breda Ø cm. För enklare skötsel av dina planteringar i krukor ute finns det dräneringshål i våra krukor, eller möjlighet att göra hål. Designad blomkruka för fantastisk miljö både inne och ute!


Den kvadratiska formen på krukan ger dina växter, både inom- och utomhus, . Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Jämför priser och läs recensioner på Plantor.

Vi hjälper dig att hitta rätt Krukor Planta och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger . Men jag behöver plantera dem i stora krukor och helst LÄTTA sådanna. Finns det på typ Bauhaus eller är det Plantagen, Zeta som gäller?

Kommentarer

Populära inlägg