Instrumentbräda symboler betydelse

Vad betyder ikonen, meddelandet eller ljudsignalen? I bilens instrument finns många olika lampor och varningsmeddelanden inprogrammerade. Börjar oljetryckslampan lysa under körning ska du stanna och stänga av motorn omedelbart, annars riskerar motorn att ”skära ihop” och ta skada.

Någon som vet en bra sida där man kan se vad alla symboler betyder? En instrumentbräda eller instrumentpanel är den panel i ett fordon som sitter under vindrutan. Den innehåller vanligen ventilationsgaller, diverse reglage och ett . Det finns en mängd olika varningslampor som kan visas på en bils instrumentbräda, och de exakta lampor, deras symboler och deras betydelse kan variera från . Viktiga symboler betydelser av Islam En av de frestelser som står inför någon titta på Islam ur kristna eller judiska perspektiv är att se det som analogt med sin . Den ser liksom ut som en motor, med ett något som ser ut som ett k. Den tänds vid början av körning, men släcks efter ett .

Undrar vad symbol nrbetyder, den blinkar och piper(varningsignal). Undrar också va de andra symbolerna betyder? Det förekommer en mängd olika symboler i displayerna i bilen.


Symbolerna är indelade i varnings-, kontroll- och informationssymboler.

Kommentarer

Populära inlägg