Möbler offentlig miljö utomhus

Efter närmare sjuttio år i branschen utgör HAGS möbler för offentliga utemiljöer. Våra möbler för offentlig utomhusmiljö skapar naturliga mötesplatser som tål . Gruppen är en komplett serie utemöbler för offentlig miljö.

Utemöbler som t ex parkmöbler, sittgrupper, bänkbor utestolar, utebor picknickmöbler, möbelgrupper för utomhusbruk i park och offentlig miljö. Vecturs möbler för inomhus och utomhusmiljö höjer attraktionskraften i alla offentliga miljöer och ger avkoppling för alla åldrar. I vårt utbud av utemöbler hittar du allt från tåliga rastplatsmöbler och parkbänkar för offentlig miljö till moderna och stilrena cafégrupper för uteserveringen eller . Sittbänk, sittbänkar offentlig miljö; Sittbänkar möbler för offentlig miljö.


Rätt parkmöbler skapar en attraktiv miljö på gården, vid lekplatsen och på skolgården. Här hittar du både matbord och cafebord som är speciellt framtagna för att klara av offentligt bruk. Här hittar du stolar som är speciellt framtagna för att klara av offentligt bruk.

Möblering i utemiljö – skapa trivsel i det offentliga rummet. Inred det offentliga rummet med parkmöbler i tidsenlig design och hållbara. I takt med att rökare hänvisas till speciellt avpassade områden utomhus i anslut. Vi har ett brett utbud av produkter för säkerhet, skydd och möblering i trafikmiljö och offentliga inne- .

Kommentarer

Populära inlägg