Universal fjärrkontroll

Philips Universalfjärrkontroll i Vit. Multifjärrkontroll för upp till enheter. Styr upp till enheter; Förprogrammerad för Philips-produkter; Kompatibel med över .

Harmony är en universalfjärrkontroll som är kompatibel med en rad olika enheter. Atyr hela ditt hem med en enkel kontroll. Ljud Bild › Hifi- hembiotillbehör › FjärrkontrollerCachadLiknandeJämför priser på Fjärrkontroller. Problemet löses lätt med en programmerbar fjärrkontroll. LCD-skärm, knappar och inlärningsfunktion.


ONE FOR ALL URC 19Universalfjärrkontroll till Samsung TV. Gå till Logitech för att hitta Harmony-fjärrkontroller som gör att du kan styra media, belysning och andra enheter med ett enkelt klick.

TV, VHS-video, kabelbox, DV CD och HiFi-fjärrkontroller. Ställs in manuellt eller via autosökning. Vi hjälper dig att hitta rätt Fjärrkontroll och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig.


Logitech Harmony 3Universalfjärrkontroll hos Teknikdelar SE . Enorm multifjärrkontroll som kan användas för att styra teven, videon, DVD-spelaren, satellitmottagaren och kabel-TV-boxen.

Kommentarer

Populära inlägg